Live

11. listopada 2021. u 11h.

konferencija

Otkrijte najnovije trendove u turizmu i spremni dočekajte 2022. godinu.

Prijavite se za online sudjelovanje na konferenciji.

PANELISTI KONFERENCIJE

Kristjan Staničić
direktor Hrvatske turističke zajednice

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić bogato iskustvo u turističkom sektoru stjecao je od najranije mladosti, a tijekom poslovne karijere radio je, između ostalog, kao pomoćnik direktora marketinga i prodaje Hoteli Novi gdje je kasnije bio i član Uprave te tvrtke. Obnašao je i funkciju predsjednika Uprave Liburnia Riviera Hotela, predsjednika Uprave crikveničke hotelske tvrtke Jadran te funkciju izvršnog direktora prodaje i marketinga, a potom i predsjednika Uprave Hotela Bernardin iz Portoroža u Sloveniji. Diplomirao je na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji te je magistrirao na Fakultetu za hotelski i turistički menadžment u Opatiji gdje završava doktorski studij. Direktorom Hrvatske turističke zajednice imenovan je u srpnju 2017. godine, a u rujnu 2020. postaje potpredsjednik Europske putničke komisije (ETC).

dr. sc. Lidija Bagarić
izvanredna profesorica na FMTU

Dr.sc. Lidija Bagarić, izvanredna je profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i voditeljica Katedre za marketing. Voditeljica je diplomskog studija Marketing u turizmu i nositeljica nekolicine marketinških kolegija na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom specijalističkom i doktorskom studiju te mentorica brojnih studentskih radova. Bavi se istraživanjima iz područja destinacijskog marketinga, brendiranja u turizmu, konkurentnosti i razvoja novih proizvoda. Autorica je niza znanstvenih radova i raznih stručnih projekata i razvojnih strategija turističkih destinacija. Članica je uredništva znanstvenog časopisa Tourism and Hospitality Management i recenzent velikog broja znanstvenih radova.

doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA
predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera

Doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med., MHA predsjednik je Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i ravnatelj Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, te predsjednik Sekcije medicinskog turizma pri Zajednici zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore. Specijalist je urologije i specijalist menadžmenta u zdravstvu.

Ana Turčić, mag. oecc
vlasnica turističke agencije Contessa

Ana Turčić, mag.oecc vlasnica je turističke agencije  Contessa. Nakon 20 godina rada u turizmu početkom 2018. godina osniva turističku agenciju Contessa. Agencija je nastala kao produkt osluškivanja tržišta i praćenja trendova . Agencija uspješno posluje, uvijek poboljšava i obogaćuje svoju ponudu, pažljivo prati međunarodne i nacionalne trendove, poštuje potrebe sadašnjih i budućih klijenata, kao i poslovnih partnera. Izvršna je direktorica za turizam u tvrtki GPP Mikić d.o.o. Hotela Malin i kampa Tiha Šilo.

Josip Ukalović
vlasnik marketinške agencije Atauctus

Josip Ukalović vlasnik je i direktor marketinške agencije Atauctus. Kroz svoj rad u agenciji bavi se  Google Ads, Facebook i Instagram oglašavanjima te e-mail i mobilnim marketingom. Iako su to glavne specijalnosti njegove agencije, posao obuhvaća i izradu strategije digitalnog marketinga te savjetovanje klijenata u provođenju marketinških aktivnosti. Teorijsku podlogu stekao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci no svoje znanje redovito nadograđuje kroz različita usavršavanja i konferencije.

Uz područje digitalnog marketinga, specijalizirao se u području izrade web dizajna i grafičkog dizajna, uključujući poslove izrade web stranica, webshopova, SEO optimizacije, kao i izrade logotipa, stvaranja vizualnog identiteta i brendiranja poduzeća.

MODERATORICA KONFERENCIJE

Doc. dr.sc. Gordana Nikolić
dekanica Visoke poslovne škole PAR

Doc. dr. sc. Gordana Nikolić rođena je u Rijeci, gdje je završila Pomorski fakultet, smjer tehnologije prometa. Tijekom godina radila je u gospodarstvu na poslovima uvoza-izvoza te međunarodne špedicije i logistike. Akademsku titulu magistra ekonomskih znanosti a zatim i doktora znanosti iz područja menedžmenta stekla je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci čime je povezala svoje dva područja interesa. 

Od 2011. godine obavlja funkciju dekanice Visoke poslovne škole PAR te je na istoj nositelj kolegija iz područja menadžmenta. Usko surađuje s Iaccoca Institute i Lehigh sveučilištem u SAD-u gdje je boravila kao gostujući predavač, a na Hardvard Business School se stručno usavršavala u području kreiranja poduzetničkih sveučilišta s preko 50 sudionika iz 25 zemalja.

 Samostalno ili kao koautorica objavila je više od 50 znanstvenih i stručnih radova i nekoliko knjiga. Dobitnica je niz priznanja: izabrana je u europsku mrežu žena ambasadorica poduzetništva kao predstavnica Republike Hrvatske, boravila je u programu potpore ženama poduzetnicama jugoistočne Europe pod pokroviteljstvom UNECE-a u Izraelu. Dobitnica je nagrade za Poduzetnicu godine u Republici Hrvatskoj za 2014., dobitnica nagrade Primorsko – goranske županije za 2015. godinu za iznimna međunarodna postignuća u promicanju poduzetništva te dobitnica nagrade Grada Rijeke za 2016. godinu za izniman doprinos na području visokog obrazovanja. 

Među najznačajnijim svjetskim priznanjima doc.dr.sc. Gordane Nikolić ističe se nagrada “Exceptional Women of Excellence 2018” koja joj je uručena na svjetskom Women Economic Forum-u 2018. godine u New Delhiju. U 2018. godini, izabrana je i za visoku dužnosnicu World Business Angels Investment Foruma (WBAF-a), gdje je u istoj godini obavljala funkciju potpredsjednice Global Women Leaders Committee-a koji okuplja žene u svjetskoj mreži poslovnih anđela. 

Predsjednica je programsko – organizacijskog odbora PAR International Leadership Conference (PILC). Članica je mnogih stručnih i znanstvenih udruženja kao i programskih odbora nekoliko značajnih znanstveno stručnih konferencija i ljetnih škola zemalja u regiji.

POKROVITELJI KONFERENCIJE