o nama

Pogledajte osnovne informacije o nama i upoznajte se s uslugama koje nudimo. Saznajte kako vidimo naš razvoj i budućnost poslovanja.

atauctus

ATAUCTUS

Atauctus je agencija za digitalni marketing, osnovana 2018. godine. Grad Rijeka je sjedište naše agencije. Mladi smo tim, koji je odrastao u digitalnom vremenu, što nam omogućuje drugačiji pogled na poslovanje. Možemo reći kako mi ne radimo, već živimo marketing, a pogotovo ovu vrstu novijeg, online tj. internet marketinga. Nastojimo stvoriti dodatne vrijednosti za naše klijente, pružajući im kvalitetne usluge uz personalizirani pristup, što postižemo praćenjem suvremenih trendova u poslovanju i kontinuiranim ulaganjem u vlastito obrazovanje.

Ne želimo biti još jedna u nizu agencija za digitalno oglašavanje i marketing, već želimo biti baš Atauctus – pojam koji simbolizira predanost poslu i klijentima te ostvarenje zajedničkih ciljeva. Naše usluge zamišljamo kao digitalni globus, čemu svjedoči i naš logo. Uz pomoć digitalnog marketinga, moguće je doći do velikog broja potencijalnih korisnika, bez obzira gdje se oni nalaze, a slovo A predstavlja Atauctus, koji kontinuirano radi na tom procesu, što pokazuje i krivulja koja se vrti oko globusa.

Specijalizirani smo za izradu i dizajn web stranica te web shopa uz prateću SEO optimizaciju i održavanje web stranice. Kako bi stranica ostvarila što bolje rezultate, provodimo Google i Facebook Ads oglašavanje te profesionalno vođenje društvenih mreža (social media marketing). Pružamo usluge e-mail (newsletter) marketinga i sadržajni marketing te se bavimo izradom logotipa i vizualnog identiteta. Pišemo promotivne članke, dogovaramo PR objave na portalima i brendiramo poduzeće. Svaka od usluga jednako je važna, a njihov spoj čini kvalitetne temelje za uspješno online poslovanje i ostvarenje ciljeva.

OD IDEJE DO REZULTATA!

MISIJA

MISIJA

Kroz personalizirani pristup prema klijentima stvoriti dodatne vrijednosti koje će im pomoći u ostvarenju željenih poslovnih rezultata. Sveobuhvatnim pristupom prema marketingu povećati vrijednost njihovih proizvoda i usluga te ih predstaviti ciljanoj publici.

VIZIJA

VIZIJA

Poduzeće će postati vodeća marketinška agencija u području digitalnog marketinga u svom okruženju te će biti prepoznato kao poželjan i pouzdan poslodavac zbog kvalitetnih radnih uvjeta. Atauctus će biti poduzeće koje se kontinuirano usavršava i prilagođava novim trenovima.

CILJEVI

CILJEVI

Unaprijediti brend poduzeća, kako bi postao prepoznatljiv u svom području djelovanja. Proširiti poslovanje na inozemno tržište i kontinuirano ulagati u obrazovanje djelatnika.

KLJUČNE VRIJEDNOSTI:

odgovornost, izvrsnost, ambicioznost, inovativnost